miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Primăria Buzău va avea încă un sediu. Edificiul aflat în lucru va găzdui un mall de servicii

VIDEO Primăria Buzău va avea încă un sediu. Edificiul aflat în lucru va găzdui un mall de servicii

Facebook
Twitter
Email

Gândit ca un mall de servicii, la cel de-al doilea sediu al Primăriei Buzău au demarat deja lucrările de reabilitare și recompartimentare a clădirii Bazarului.

Acest spațiu ar urma să funcționeze, în mare, după un model implementat de administrația locală din Deva, în urmă cu un an.

Mai exact, în noul sediu, oamenii vor avea posibilitatea să-şi achite obligaţiile către bugetul local, amenzile, taxele şi impozitele, dar să şi plătească diverse facturi.

Astfel, în clădirea de pe strada Cuza Vodă vor fi mutate Direcţia Economică, în partea dreaptă a fostului complex comercial, și Serviciul Arhivă.

reabilitare bazarr

Acesta din urmă va fi mutat în noul sediu, odată cu alţi funcţionari delegaţi să desfăşoare activităţi de relaţii cu publicul, dar şi alte servicii specifice.

Primarul Constantin Toma speră ca în 2020, o bună parte din resursa de personal a administrației locale să se mute în noua clădire, ce va fi complet reabilitată și recompartimentată.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.