miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Peste 400 de buzoieni, în cea de-a treia zi de proteste față de graţiere şi modificarea Codului Penal

VIDEO Peste 400 de buzoieni, în cea de-a treia zi de proteste față de graţiere şi modificarea Codului Penal

Facebook
Twitter
Email

Peste 400 de persoane s-au adunat în Piaţa Dacia din Buzău pentru a continua seria protestelor. Aceştia au au cerut demisia Guvernului şi au promis că vor ieşi seară de seară în centrul orașului până când ordonanţa privind graţierea unor pedepse şi pentru modificarea Codului Penal nu va fi retrasă.

După ce miercuri seara au ieşit aproape 300 de buzoieni în stradă pentru a protesta împotriva modificării legislaţiei penale, joi seară s-au strâns la protest, începând cu ora 18.00, peste 400 de oameni.

Manifestația a durat trei ore, interval în care protestatarii au folosit fluiere și vuvuzele și au scandat mesaje de genul: „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!”, „Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta!”, „Cine nu sare nu vrea schimbare!”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!”, „Jos Guvernul!”, „Abrogaţi şi-apoi plecaţi!”, „(C)iordache vin-ncoa’, saluta galer(i)a!”, „Hoţii, hoţii!”, „PSD ești un gunoi, ai dat timpul înapoi”.

Grupul de manifestanți s-a dispersat în jurul orei 21.00. Nu s-au înregistrat violenţe. Buzoienii se mobilizează pe reţelele de socializare să protesteze și în următoarele seri, până duminică.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură