vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO Mașini noi în dotarea polițiștilor buzoieni

VIDEO Mașini noi în dotarea polițiștilor buzoieni

Facebook
Twitter
Email

Parcul auto al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău se înnoiește cu 28 de mașini, după ce la finele lunii iulie a primit alte 16 autospeciale noi. Cele mai multe vor fi distribuite către structurile de ordine publică din mediul urban și rural.

Cele 28 de mașini care au ajuns miercuri la Buzău sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, imaginea acestora fiind schimbată printr-o nouă colantare.

Autospecialele vor fi distribuite, cel mai probabil, către structurile de ordine publică din mediul urban și rural, dar şi la Poliţia Rutieră și vor fi folosite la desfășurarea misiunilor specifice pentru siguranța buzoienilor.

Noile mașini ale Poliției sunt vopsite în noua schemă de culori verde-albastru ce va înlocui culorile clasice alb-tricolor cu care eram obișnuiți.

Noua schemă de culori pentru automobile de Poliție este inspirată de culorile folosite de Poliția din Germania sau țările nordice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.