vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO Invitație inedită, adresată de primarul Toma buzoienilor care lucrează în afara țării sau în alte orașe din România

VIDEO Invitație inedită, adresată de primarul Toma buzoienilor care lucrează în afara țării sau în alte orașe din România

Facebook
Twitter
Email

Apel al edilului șef al Municipiului Buzău, prin care le cere buzoienilor din străinătate sau din alte orașe ale țării să participe la o dezbatere organizată la jumătatea lunii august, în care vor dezbate viitorul orașului. Constantin Toma a declarat, în mesajul săptămânal postat pe Facebook, că va ține cont de propunerile acestora. În aceeași postare, Toma vorbește și despre alte proiecte.

”Vreau pentru început să mă adresez buzoienilor care lucrează în afara țării sau în alte orașe din România, pe care îi aștept cu mare drag să ne întâlnim în data de 18 august, ora 11.00, în sala Stan Săraru a Primăriei. Vă invit să vă înscrieți fie telefonic la numarul 0238.710.562, fie pe mail la adresa primbz_cabinet@buzau.ro. Întâlnirea va fi difuzată live pe facebook”, spune primarul Constantin Toma la începutul mesajului.

Toma a mai amintit de ședința Consiliului Local din data de 27 iulie, în care, la prima rectificare de buget din acest an, a alocat finanțare pentru câteva noi proiecte ce vor fi realizate până la finele anului. Este vorba despre asfaltarea a 15 străzi din centrul orașului, achiziția a încă 15 autobuze, pe lângă cele 15 care deja vin în luna august, încă 7 noi locuri de joacă ce vor fi amenajate, pe lângă cele 5 aflate în diferite stadii.

”În săptămâna care a început vom avea o ședință extraordinară de Consiliu Local, ce va avea pe ordinea de zi două proiecte de hotărâri importante: aprobarea înființării Clubului Sportiv Municipal Gloria Buzău, cu 6 secții sportive și înființarea în colaborare cu Rotary Club Buzău a unui centru științific Explorer, ce va avea ca obiectiv atragerea tinerilor buzoieni spre științele exacte și tehnologiile moderne și pregătirea, în acest fel, a viitorului economiei buzoiene”, a spus Constantin Toma.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.