joi, 13 iunie, 2024

VIDEO Incredibil!Un partid din Buzău și-a tras sediul oficial într-o cârciumă

VIDEO Incredibil!Un partid din Buzău și-a tras sediul oficial într-o cârciumă

Facebook
Twitter
Email

Politica românească a devenit un adevărat circ în ultimii ani şi la propriu şi la figurat. Dovada este palpabilă şi o întâlneşti zi de zi la fiecare colţ de stradă iar seara la televizor aşa zişii politicieni nu mai prididesc să se facă de râs. După ce liderul Partidului Conservator din Buzău Gheorghe Coman, s-a făcut de toată ocara pe toate posturile naţionale, în urma unui interviu de cascadorii râsului la o televiziune locală, a venit acum rândul dezertorilor din PD-L , grupaţi strategic în Mişcarea Populară, să fie subiect de circ.

Şi „popularii” buzoieni probează că nu e mare lucru de capul lor după ce au decis să deschidă sediul filialei „Mişcării Populare” chiar într-o cârciumă cu o reputaţie îndoielnică amplasată strategic peste drum de stadionul Gloria.

La Crama de la Crâng, unde până mai ieri a funcţionat chiar şi un cazino, au hotărât „popularii” conduşi de Nicu Cristian să se întâlnească cu membri din teritoriu, cât și cu activiștii ai Fundației Mișcarea Populară din urbe.

Acum nici o lună de zile, presa locală relata despre întâlnirea conducerii de partid  a PMP într-o cârciumă buzoiană.

Că au făcut-o din lipsa unui sediu, sau pur și simplu pentru că le plac aceste medii, rămâne să vedem pe viitor. Cert este că, noul sediu al Mișcării Populare este așezat numai bine, chiar dedesubtul unui restaurant renumit pentru chiolhanurile și șprițurile de pomină.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.