luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Încă o șosea spectaculoasă, gata să intre în circuitul turistic. Se află la limita dintre județele Buzău și Prahova

VIDEO Încă o șosea spectaculoasă, gata să intre în circuitul turistic. Se află la limita dintre județele Buzău și Prahova

Facebook
Twitter
Email

În câteva săptămâni, șoferii din județul Buzău vor putea circula pe Drumul Județean 102 C, între Drumul Național 10 – Cislău și limita cu județul Prahova, zona localităților Lapoș – Tisău.

Lucrările de reabilitare la această șosea, una dintre cele mai spectaculoase din județ, se află pe ultima sută de metri.

Tronsonul de drum județean Cislău-Buda Crăciunești/limita cu județul Prahova, este un drum de o frumusețe aparte, ce urcă îndrăzneț înălțimile și poartă drumețul prin peisaje aparte.

O bună porțiune a șoselei trece prin pădure, iar numeroasele curbe și pante fac din ea una dintre cele mai frumoase din regiune.

Potrivit președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, în câteva săptămâni, șoferii vor putea circula pe DJ 102 C, între DN 10 – Cislău și limita cu județul Prahova, zona localităților Lapoș – Tisău.

Joi, președintele Consiliului Județean s-a aflat în vizită de lucru pe șantierul DJ 102C.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.