VIDEO Doi lideri PRU au fost cooptaţi în forul de conducere judeţean al Partidul Mişcarea Populară

Lideri ai organizației județene a Partidului România Unită au trecut la PMP. Achiziția a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PMP Buzău, la care au luat parte inginerul Andrei Barac, președinte PRU Buzău până ieri, și fostul secretar general al PRU, Cătălin Vișan. Cei doi vor face parte din Comitetul Executiv județean al PMP, în calitate de vicepreședinți ai organizației județene a Partidului Mișcarea Populară.

În plină campanie electorală, organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară s-a întărit prin cooptarea întregii conduceri a filialei buzoiene a Partidului România Unită. Astfel, liderul PRU Buzău, Andrei Barac, împreună cu secretarul general al acestei organizaţii, Cătălin Vişan, s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară, unde au fost cooptaţi în forul de conducere judeţean.

”Organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară se întăreşte pe zi ce trece şi suntem bucuroşi că oameni de valoare ni se alătură. Atât domnul Barac, cât şi domnul Vişan, vor face parte din Comitetul Executiv Judeţean şi vor îndeplini funcţii de vicepreşedinţi”, a declarat liderul PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

dsc_0438

La rândul său, Andrei Barac, fost candidat al Partidului România Unită la Primăria Buzău la scrutinul din 5 iunie 2016, a spus că a ales să se alăture popularilor buzoieni fără a solicita vreo funcţie şi fără a fi urmărit să se regăsească pe vreuna dintre listele PMP Buzău pentru alegerile parlamentare.

”Trebuie să întărim organizaţia şi trebuie să devenim reprezentativi pentru zona geografică pe care o reprezentăm. Încercarea este aceea de a fi utili societăţii civile prin prezenţa noastră în rândul PMP. Nu am venit aici pentru vreo funcţie, chiar dacă domnul preşedinte spune că are în vedere acest lucru. Lipsa de încredere faţă de ceea ce se întâmplă la PRU şi anumite incompatibilităţi m-au îndemnat să părăsesc partidul. Deocamdată, doar noi doi am luat această decizie şi fiecare dintre membrii PRU va lua o decizie personală, dacă va veni sau nu alături de noi”, a spus Andrei Barac.

P – PMP/stiridebuzau.ro/CUI 11160002

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI