sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO “Deputatul Auto” se face de râs şi pe internet. Vezi cum reuşeşte să coboare la 500 de metri sub apă şi să dea salarii de nababi unor debutanţi

VIDEO “Deputatul Auto” se face de râs şi pe internet. Vezi cum reuşeşte să coboare la 500 de metri sub apă şi să dea salarii de nababi unor debutanţi

Facebook
Twitter
Email

Şirul interviurilor halucinante cu deputatul de Buzău Gheoghe Coman continuă şi pe internet. De parcă nu i-ar fi fost de-ajuns gafa monumentală făcută astă iarnă în studioul Campus TV, actualul deputat PC – Gheorghe Coman, intrat în parlament pe furiş, pe listele PP-DD, a ţinut morţiş să-şi repereze onoarea pătată de aberaţiile gramaticale pe care le-a perorat la tv. Pentru că omul a fost şofer la viaţa lui, s-a pus pe treabă şi a schimbat benzile (nu macazul) iar în loc de aberaţii gramaticale a început să toarne cu SF-uri demne de cascadorii râsului. De data aceasta a ales să dea declaraţii pe net, un spaţiu care teoretic l-ar feri de emoţii în direct şi evident de gafe.

Noroc că reporterii unui site local, şi-au făcut bine treaba şi au postat integral un nou şir de prostii debitate de cel mai iubit fiu al PC-ului în judeţul Buzău. Aşa că ne-am convins că interviul de la tv a lui Gheorghe Coman n-a fost nici accident, nici vreun incident generat de emoţii.

Dar să trecem la treabă şi să prezentăm cel mai proaspăt interviu cu Gheorghe Coman care vă spun sincer m-a amuzat copios şi m-a făcut să-mi aduc aminte de vremurile când dânsul a devenit o adevărată “vedetă” la televizor.

 Dacă ar fi să ne luăm după afirmaţiile lui Coman, cei care sunt angajaţi la fimele domniei sale trăiesc un adevărat “American Dream” în plină criză. Şi asta pentru că cel mai amărăştean angajat al său câştigă 2500 de lei, salariu enervant de mare pentru un funcţionăraş cu vechime de la stat.

Dar deputatul “auto”, cum el însuşi s-a autointitulat în public, a demonstrat că se poate şi nu de ieri de azi ci de ani buni. Ceea ce a uitat dânsul să spună în acest interviu este că în urmă cu câteva luni recunoştea că şi-a dat afară angajaţii pe capete pentru că n-avea cu ce să-i plătească. Acum, domnia sa spune cu totul altceva, cum că situaţia s-ar fi schimbat radical. ”Să vă dau un exemplu: la mine cel mai mic salariu este de 25 de milioane pentru un simplu şofer debutant şi ajunge la câteva zeci de milioane de lei vechi pentru un inginer. Să ştiţi că eu am trecut prin greu şi cunosc valoarea banului şi vă rog să-mi arătaţi alt patron din Buzău care face ce fac eu. Nu este deloc uşor, dar mă descurc de ani buni” declara ieri pentru portalul News Buzău, deputatul Gheorghe Coman.

Păi cum să nu se poată mă întreb eu în mintea mea de votant la patru ani,  dacă domnia sa are un singur deziderat în viaţă, să creeze locuri de muncă , să plătească taxe şi impozite. „Reporterul (R):Domnule deputat Gheorghe Coman, vă rog, vorbiţi-ne despre dumneavoastră. Cum v-aţi defini printr-o frază? Care este cel mai important deziderat al dumneavoastră?
Deputatul Gheorghe Coman (G.C.): Mie îmi place să cred că sunt un om muncitor, din popor şi dacă ar fi să mă definesc prin ceva aş spune: munca, munca şi iar munca. Principalul meu obiectiv ca parlamentar este sa fac în aşa fel încât să creez cât mai multe locuri de muncă. Asta mi se pare important: dacă ai un loc de muncă te simţi util şi tu şi familia ta. Şi dacă munceşti şi statul are beneficii prin ceea ce faci şi prin dările pe care eşti obligat să le dai.

 O altă întrebare trasă la indigo cu cea de acum câteva luni de la Campus Tv, a primit un răspuns sec şi la fel de penibil care nu diferă cu mult cu enormităţile turnate de Coman la televizor.
“R.: Domnule deputat, cum de v-a venit ideea sa intrati in politica?
G.C.: Am avut ambitie să vad şi eu cum este în politică şi la sfatul unor prieteni buni am zis să încerc şi acest lucru. Aveam experienta muncitorului, a omului de afaceri şi mi-am zis că sunt dator să fac mai mult, pentru că la rândul meu să ajut pe alţii şi să contribui cât pot la crearea unor noi locuri de muncă.

 A vrut să vadă toată ţara completăm noi, cât de bine pregătiţi sunt cei ce ne conduc şi care este de fapt adevărata cauză a dezastrului pe care îl trăim din 89 şi până în prezent. Copii cu facultăţi terminate la Sorbona care îşi iau câmpii, medici care emigrează şi şoferi parlamentari care ajung şefi de comisii.“Astazi este randul deputatului PC – Gheorghe Coman.

Deputatul buzoian s-a nascut in comuna Naeni, judetul Buzau, la data de 5 mai 1969, este casatorit si are 3 copii. A fost ales parlamentar în circumscriptia electorala nr.10 BUZAU, Colegiul uninominal nr. 5. Formatiunea politica: PP-DD-Partidul Poporului – Dan Diaconescu  – pana in martie 2013, PC-Partidul Conservator- din martie 2013. Grupul parlamentar: Grupul parlamentar al Partidului Poporului – Dan Diaconescu- pana in martie 2013, Grupul parlamentar al Partidului Conservator – din marie 2013. Comisii permanente – Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii, Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Grupul parlamentar de prietenie cu Ucraina, Activitatea parlamentara in cifre: Luari de cuvant: 1, Propuneri legislative initiate: 5, Intrebari si interpelari: 2.

 Tot de la Gheorghe Coman aflăm că deşi e mulţumit că a ajuns parlamentar şi oferă locuri de muncă cu salarii pe măsură, are şi el un off(? sic) că nu prea prinde lucrări pe la Buzău.” Poate va intrebati de ce? Răbdare vă roooooog… că vă răspunde chiar dânsul:”Păi vă spun eu – NU AM LOC AICI! Nimeni nu mă întrece la felul cum îmi fac eu treaba, nici la calitate nici la costuri, dar după cum ştiti, toate lucrările se iau pe bani grei nu pe dreptate, aşa că am preferat să nu mă doară capul şi să mă duc acolo unde este nevoie de mine” povesteşte Ghoerghe Coman reporterului de la News Buzău.

 Sigur că nu ai loc aici la Buzău, completăm noi, dar sigur domnia ta are un loc rezervat pe fundul mării, pe care nu-l ia nimeni, nu-i aşa? Acolo tu, „deputatul auto” cobori când ai chef chiar şi la 500 de metri adâncime. E prea mult chiar şi pentru un batiscaf? Dar ce importă când ai utilaje nene …Dar mai bine judecaţi voi ce vrea să spună domnul deputat că eu sincer nu prea am înţeles.  “Să va dau un singur exemplu: am câştigat licitatia pentru refacerea terasamentului aeroporului Mihail Kogalniceanu din judetul Constanţa (termen 2 ani) şi au fost foarte multe firme la concurenţă…as vrea să văd eu cine din Buzău ar putea să faca ce fac eu, la acelaşi preţ…va spune eu: nici unul! La fel, o alta mare lucrare pe care o am acum este cea a terasamentului de la portul Agigea (termen 3 ani) şi vă spun iaraşi: acolo e de cărat mult material şi de făcut treaba bine deoarece până la 500 de metri sub apă trebuie pus betonul şi nu e lucru de glumă. Colaborez cu multe firme mari din strainatate (Austria) şi toţi sunt multumiţi de mine. Nu e de joacă. De peste 30 de ani de când sunt plecat din Buzău nu am lucrat decât în alte judeţe şi nu am primit până  acum si sper sa nici nu primesc vreo reclamatie ca nu mi-as fi facut treaba bine” mărturiseşte Gheorghe Coman.

 Nu e de joacă domnule Coman, păi cum să fie?Cine se pune cu dumneata “coane”, când tu eşti cel mai tare din parcare?Poate ne punem noi, cititorii de rând,reporterii, oamenii simpli care asistă la un spectacol grosolan pe care dumneata îl dai cam odată la patru luni.

Mărturisim că suntem îngroziţi de ceea ce debitezi dumneata la tv, în parcuri , la conferinţe de presă şi în spaţiul virtual. Dar hai să mai râdem puţin cu tine domnule parlamentar, să ne amintim care este adevărata ta faţă! Oricum îţi promitem că suntem cu ochii pe tine şi peste trei ani ne vom asigura că nu vei mai intra în Parlament ca să ne faci de râs!

 Gheorghe Coman, ales deputat în colegiul 5 din Buzău sub sigla PPDD, a făcut spectacol la o emisiune TV din luna februarie 2013 cu greşelile gramaticale. Astfel, după primarul „care este”, a apărut deputatul „este mai multe”, după cum reiese din discursul parlamentarului: „În colegiul 5 cele mai importante este (SIC) oraşul Pogoanele şi, după aceea, este (SIC) Pietroasele”.

 Întrebat de moderator ce l-a determinat să candideze pentru un loc în Parlamentul României, deputatul ex-PPDD a afirmat că a vrut să vadă cum este să fie politician. „În general aş fi vrut să văd şi eu cum este ca parlamentar şi să ajut, în primul rând oamenii, care până să candidez le-am mai făcut câteva lucrări şi oamenii mă cunosc”.

 Totuşi, Gheorghe Coman nu este un om fără experienţă, înainte de a deveni parlamentar, acesta fiind administrator al unor firme în domeniul „lu’ transporturilor”.

Iată o selecție a dumelor deputatului Gheorghe Coman, într-un montaj realizat de România TV.

 

Florin Mitu

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.