luni, 15 iulie, 2024

VIDEO Critici la adresa lui Crin Antonescu la forumul naţional al activiştilor social-democraţi

VIDEO Critici la adresa lui Crin Antonescu la forumul naţional al activiştilor social-democraţi

Facebook
Twitter
Email

Critici la adresa partenerilor politici si dorinţe tot mai aprinse de despărţire. Asta s-a auzit astazi la forumul naţional al activiştilor social-democraţi care a dat la Buzău startul precampaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Liderii PSD au au declarat voalat ca le-ar fi mai bine pe liste separate şi au răspuns săgeţilor aruncate de către partenerii din USL. Peste o mie de activiști PES și membri PSD au umplut până la refuz sala închiriată intr-un mall din Buzău ca să pregătească strategia pentru europarlamentarele de anul viitor.
Cu un discurs virulent la adresa partenerilor din coaliţie, Mircea Geoana vede PSD candidând singur în alegeri. Geoană a declarat că actualul candidat al USL la prezidenţiale, liderul PNL Crin Antonescu, trebuie să-şi respecte partenerii şi aliaţii pentru a avea susţinerea social-democraţilor în lupta electorală.
 ”Nu poți să-ți jignești adversarii. Când domnul Crin Antonescu, aliatul nostru şi candidatul nostru la USL, astăzi, cel puţin astăzi, spune că partidul nostru ( n.r. – PSD) e un partid sovietic (…) şi dacă vrea într-adevăr să stăm şi să-l susţinem la prezidenţiale, un singur lucru, domnule Crin Antonescu: respectaţi-vă partenerii şi aliaţii cum şi noi vă respectăm pe dumneavoastră.”a declarat Mircea Geoana,senator PSD.
Senatorul PSD Mircea Geoană a arătat că PSD este partidul care ”i-a acordat paritate” preşedintelui PNL la alegerile locale şi la cele parlamentare din 2012. Geoană a afirmat şi că atunci când Antonescu a fost preşedinte interimar a ”împroşcat cu noroi în imperialiştii americani şi colonialiştii europeni”, iar toată lumea s-a lămurit atunci că România are nevoie de o formulă care să o poată duce mai departe.
 ”Vreau să-i spun domnului Antonescu că atunci când preşedintele interimar a început să împroaşte cu noroi imperialiştii americani şi colonialiştii europeni de parcă era Hugo Chavez, nu lider european, eu cred că atunci lumea s-a lămurit şi cred că ne-am lămurit cu toţii că trebuie să avem în anul care vine o formulă care să poată să ducă România mai departe. Nu poţi să-i jigneşti pe adversari, nu suntem noi partid sovietic şi cei care nu înţeleg să-şi respecte aliaţii de bună credinţă sunt cei care nu merită respectul nostru” a mai adăugat Mircea Geoana- senator PSD.
 Alegerile pentru Parlamentul European sunt programate pentru 25 mai 2014, iar PSD spera sa câştige 40% din locurile de europarlamentar.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.