luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Candidații la primărie au fost harnici și au votat la primele ore ale dimineții

VIDEO Candidații la primărie au fost harnici și au votat la primele ore ale dimineții

Facebook
Twitter
Email

Primul care ieşit la vot a fost candidatul PSD Constantin Toma care a şi-a exprimat dreptul de vot la Liceul de Artă. A urmat reprezentantul PNL Ovidiu Anghel care a votat la Școala nr 15. Tot aici au votat și candidatul independent Constantin Ionescu și candidatul PRU Andrei Barac. În apropiere, la Liceul Pedagogic, au votat pe rând Andrei Neder din partea ALDE și Constantin Popa din partea UNPR.

Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria municipiului Buzău, a fost cel mai matinal dintre cei înscrişi în cursa electorală şi a votat în jurul orei 7.30. El a mers la secţia de votare de la Liceul de Artă, împreună cu soţia şi cu cele două fiice.

„Am votat pentru o administraţie onestă şi profesionistă. Invit toţi buzoienii să vină la vot, pentru că, pînă la urmă, este un vot pentru fiecare dintre ei, un vot pentru Buzău şi cred cu tărie că numai uniţi vom relansa Buzăul”.

Următorul candidat care a votat a fost liberalul Ovidiu Anghel, care a venit la secţia de votare de la Liceul Pedagogic împreună cu soţia şi fiul lor.

„Candidez din respect pentru buzoieni. Candidez, ca să redăm Buzăul buzoienilor şi pentru viitorul copiilor noştri”, a declarat Anghel la ieşirea de la urne.

Independentul Constantin Ionescu a spus că a votat „pentru o administraţie extrem de eficientă, corectă, transparentă, pentru o administraţie pentru care, respectul faţă de noi toţi, faţă de instituţiile publice, de cetăţean, sunt cele mai importante şi trebuie să primeze pentru oricine va câştiga mandatul de primar”.

Tot la Liceul Pedagogic a votat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. ”Am votat pentru continuarea proiectelor Consiliului Judeţean, pentru infrastructură, sănătate şi educaţie. am votat pentru generaţia de mâine, pentru o echipă puternică, care poate să facă lucruri bune pentru judeţul Buzău”, a declarat Neagu.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.