duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Atenţie, cad copaci! Trafic îngreunat pe strada Frăsinet

VIDEO Atenţie, cad copaci! Trafic îngreunat pe strada Frăsinet

Facebook
Twitter
Email

Traficul de pe strada Frăsinet a fost blocat, astăzi după-amiază, câteva zeci de minute pentru doborârea controlată a unui copac de mari dimensiuni. Deşi nu a existat niciun incident notabil, câţiva şoferi nervoşi au înjurat printre dinţi iar alţii au încercat să forţeze filtrul de poliţie. Lucrările de modernizare ale străzii Frăsinet din cartierul Micro III au ajuns în ultima etapă. Odată cu lărgirea carosabilului, reprezentanţii administraţiei locale au hotărât că este momentul să scape şi de problema plopilor bătrâni care sunt în pericol iminent de prăbuşire în cazul unor intensficări ale vântului.

Mai mult decât atât, eliminarea acestor arbori din zonele intens locuite aduc un spor de confort şi persoanlor care suferă de alergii, ştiut fiind faptul că puful de plop este de departe cel mai periculos pentru sensibili. „Ne-am dori să scăpăm rapid de toţi plopii din municipiu pentru că nu aduc niciun beneficiu, dimpotrivă, nasc o sumedenie de probleme. Deocamdată, această operaţiune va fi mai lentă, din cauza costurilor ridicate pentru tăierea fiecărui copac de mari dimensiuni”,  a declarat viceprimarul Fănică Bârlă.

Lucrările de pe strada Fărsinet, care presupun lărgirea carosabilului şi amenajarea unor noi spaţii de parcare, se vor termina până la sfârşitul acestei luni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton