luni, 11 decembrie, 2023

Veste bună, la început de an, pentru primarii de orașe și comune din județul Buzău

Veste bună, la început de an, pentru primarii de orașe și comune din județul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Județean Buzău a împărțit localitatilor aproape 12 milioane de lei, bani pe care șefii unităților administrative-teritoriale din județ îi pot folosi pentru stingerea unor arierate, dar și pentru proiecte de infrastructură. O altă veste bună este că până la sfârșitul lunii, va fi aprobat și bugetul județului pe 2018, care va fi axat în principal pe investiții în infrastructură.

Consiliul Județean Buzău a aprobat în ședința extraordinară împărțirea sumei de 11,87 milioane de lei către toate unitățile administrative-teritoariale din județ, cu exceptia municipiului Buzău. Banii provin din fondul constituit la dispoziția Consiliului Județean Buzău iar primarii din județ pot folosi fondurile alocate pentru stingerea unor arierate dar și pentru începerea sau continuarea unor investiții de infrastructură.

Cea mai mare sumă, respectiv 1,5 milioane de lei, se va îndrepta către Primăria Râmnicu Sărat, în timp ce orașele Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele vor primi câte 200.000 de lei. Comunele au primit sume cuprinse între 110.000 și 200.000 de lei, în funcție de necesități.

O altă veste bună pentru primarii din județ este că până la sfârșitul lunii va fi aprobat și bugetul județului pe anul 2018. Proiectul privind aprobarea bugetului județului pe anul 2018 va fi supus aprobării într-o ședință de Consiliu Județean Buzău programată peste două săptămâni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.