joi, 29 februarie, 2024

Va fi interzisă amenajarea de chioșcuri pe spațiile verzi. Proiectul de hotărâre îi aparține independentului Constantin Ionescu

Va fi interzisă amenajarea de chioșcuri pe spațiile verzi. Proiectul de hotărâre îi aparține independentului Constantin Ionescu

Facebook
Twitter
Email

Consilierul local independent, Constantin Ionescu, propune colegilor din CLM o hotărâre prin care vrea să interzică amplasarea oricărui tip de construcţie provizorie sau definitivă pe spaţiile verzi din Buzău şi în zonele declarate istorice.

Proiectul vine în contextul scandalului legat de chiocşurile pe care comercianţii le-au construit în parcul Sfinţii Îngeri dar şi a tarabelor care au umplut în ultimii ani domeniul public, fără ca proprietarii să aibă autorizaţii ori să ţină cont de vreo regulă.

Pentru a proteja spaţiul verde şi centrul istoric de construcţiile inestetice, consilierul Constantin Ionescu, este decis să meargă cu demersul său pînă în pânzele albe. A depus propunerea la Primărie, aceasta va fi supusă dezbaterii publice timp de 30 de zile după careva fi introdusă ca proiect de hotărîre în Consiliul Local Municipal. Asta se va întîmpla cel mai probabil la şedinţa de luna viitoare a CLM Buzau.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.