Urbis Serv pierde prioritatea la contractele de asfaltare a străzilor din oraș

Primarul Constantin Toma afirmă că nu are încredere în calitatea lucrărilor de asfaltare executate de muncitorii de la Urbis Serv. Până acum, societatea aflată în subordinea municipalitătii a executat câteva proiecte, însă marea asfaltare va fi realizată de firme mari care vor fi declarate câstigătoare în urma unor licitatii.

Prezent în studioul unei televiziuni locale, primarul Constantin Toma a anunțat că are planuri mari în ceea ce privește reabilitarea străzilor din municipiu. Primele pe listă sunt arterele neasfaltate vreodată, numărul lor ajungând în urma inventarierii la 54.

Pe trei dintre ele se lucrează deja încă din toamna anului trecut, iar celelalte sunt planificate până la finele lui 2017. În total, costul reabilitării acestor străzi se va ridica la peste 3 milioane de euro.

Marea asfaltare este programată începând de anul viitor și vizează aproape 120 de străzi din întreg municipiul. Pentru această categorie, a spus primarul Toma la TV Buzău, edilul vrea o calitate ireproșabilă și garanție și de aceea primăria anunță că nu va încredința aceste lucrări către societatea Urbis Serv.

Reabilitarea străzilor va cuprinde, pe lângă asfaltare, și îngroparea cablurilor, refacerea trotuarelor, precum și schimbarea stâlpilor de iluminat.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI