joi, 28 septembrie, 2023

Un liberal buzoian candidează pentru funcția de vicepreședinte al TNL

Un liberal buzoian candidează pentru funcția de vicepreședinte al TNL

Facebook
Twitter
Email

Președintele Organizației de tineret a PNL Buzău, Florin Colgiu, va candida, sâmbătă, pentru un post de vicepreședinte la nivel național al TNL. Tinerii liberali buzoieni se vor prezenta la conferința națională a TNL organizată la Romexpo cu 120 de delegați cu drept de vot. ”Nominalizarea pentru funcția de vicepreședinte al organizației de tineret la nivel național mă onorează și vreau să le mulțumesc colegilor pentru încrederea lor. Din postura de vicepreședinte voi putea reprezenta mai bine interesele tinerilor buzoieni. Organizația de tineret de la Buzău a muncit mult în ultimii ani, am crescut și vreau ca această evoluție să se păstreze și în perioada următoare. Avem oameni valoroși, capabili și muncitori și vocea lor trebuie să se facă auzită la nivel național”, a spus Florin Colgiu.

Florin Colgiu este membru al Biroului Politic Național al TNL din 2011, fiind membru PNL din 2003. Florin Colgiu deține funcția de președinte al tinerilor liberali buzoieni din 2008.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.