sâmbătă, 20 iulie, 2024

Tabăra de la Fişici va trece în administrarea Consiliului Judeţean. Centrul de agrement va intra în reabilitare

Tabăra de la Fişici va trece în administrarea Consiliului Judeţean. Centrul de agrement va intra în reabilitare

Facebook
Twitter
Email

Consilierii judeţeni au aprobat joi preluarea de către Consiliul Judeţean Buzău a Centrului de agrement de la Fişici, obiectiv aflat în proprietatea Statului şi administrat, în prezent, de Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu unanimitate de voturi, aşa că, zilele următoare, Consiliul Judeţean Buzău va trimite documentele către Ministerul Tineretului şi Sportului pentru elaborarea unei hotărâri de Guvern care va dispune trecerea taberei de la Fişici în domeniul public al judeţului Buzău şi Administrarea Consiliului Judeţean. „Este vorba despre tabăra de la Fişici, Ministerul ne-a pus în vedere să facem această trecere pentru a putea să investim acolo. În viitor va fi refăcută iar destinaţia va fi cea iniţială, de tabără”, a declarat Cristi Romanescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău. 

Dacă lucrările de reabilitarea taberei de la Fişici vor începe în acest an, este foarte probabil ca din toamna anului viitor, obiectivul din comuna Bozioru să fie dat în folosinţă. 

Centrul de agrement de la Fişici dispune de o clădire în suprafaţă de aproape 500 de metri pătraţi, formată din parter şi etaj, şi peste 1000 de metri pătraţi de teren.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.