sâmbătă, 15 iunie, 2024

Sute de membri și simpatizanți ai USR Buzău, la întâlnirea cu liderii Cătălin Drulă și Dan Barna

Sute de membri și simpatizanți ai USR Buzău, la întâlnirea cu liderii Cătălin Drulă și Dan Barna

Facebook
Twitter
Email

Președintele USR, Cătălin Drulă, și candidatul ADU la alegerile pentru Parlamentul European, Dan Barna, dar și alți membri ai USR, au fost prezenți la Buzău, unde au susținut o conferință de presă alături de Florin Drăgulin, candidatul ADU pentru Primăria Buzău, și Dorin Bădulescu, candidatul alianței pentru Consiliul Județean Buzău.

Fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, și fostul vicepremier și lider USR, Dan Barna, au fost întâmpinați pe Platoul Dacia de peste 200 de membri și simpatizanți ai filialei locale din Buzău.

Vicepreședintele Dan Barna, aflat pe locul 1 pe lista de candidați la europarlamentare, a lăudat eforturile făcute în ultimele săptămâni de către cei implicați în bătălia electorală, dar și activitatea liderului USR Buzău, Silviu Iordache, care a reușit să construiască o alianță de succes pe plan local cu filiala PMP din Buzău, reprezentată de fostul deputat Dorin Bădulescu.

În fața susținătorilor buzoieni, Dan Barna a lăudat munca fostului ministru Cătălin Drulă în cadrul Planului Național de Reconstrucție și Reziliență, precizând că finalizarea autostrăzii A7 va aduce mari beneficii pentru cetățenii din zona Moldovei, dar și pentru buzoieni.

„Vreau să transmit un mesaj de încredere și speranță membrilor și simpatizanților USR. Vreau să le spun că Buzăul se va dezvolta și datorită activității noastre pe care am avut-o atunci când am fost la guvernare. Merită menționat efortul lui Cătălin Drulă, cel care a fost în spatele construcției PNRR, cel care a muncit pentru ca această autostradă să fie finanțată și să devină realitate. Noi suntem aici să vă spunem că avem mulți oameni onești și dedicați care sunt pregătiți să aducă schimbarea. Suntem alături de Florin Drăgulin și de Dorin Bădulescu. Pe 9 iunie este important să ieșim cu toții la vot pentru o Românie modernă”, a precizat Dan Barna.

Cătălin Drulă a precizat că Alianța Dreapta Unită se află în topul preferințelor electoratului.

„De la începutul anului ne aflăm într-un trend de creștere în sondaje, în timp ce ei scad în preferințele electoratului. Acest lucru îi sperie și din acest motiv au încercat tot felul de tertipuri, prin comasarea alegerilor, pentru ca noi să fim luați prin surprindere și să nu putem participa la alegeri. Însă am reușit să ne mobilizăm, iar astăzi suntem mult mai puternici, pregătiți să câștigăm”, a precizat Cătălin Drulă.

La rândul său, Silviu Iordache a lăudat activitatea și experiența lui Florin Drăgulin, dovedită în perioada cât a fost prefect de Buzău.

„Este un om cu foarte multă experiență, mai ales în atragerea și gestionarea finanțărilor din proiecte europene. A fost un pion de bază în cadrul echipei cu care am lucrat la Prefectura Buzău, onest, muncitor, dar și cu competență în administrație”, a precizat liderul USR Buzău, Silviu Iordache.

La rândul său, liderul PMP Buzău, Dorin Bădulescu, a făcut un apel la unitate către cele trei formațiuni politice din Alianța Dreapta Unită – PMP, USR și Forța Dreptei, pentru obținerea unui scor bun la alegerile din 9 iunie.

„Astăzi, aici, în fața dumneavoastră, fac din nou un apel să ne mobilizăm cu toții și să plecăm la luptă ca să învingem la aceste alegeri”, a declarat Dorin Bădulescu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.