Sute de gospodării din Pardoși au rămas fără alimentare cu energie electrică

Premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a convocat o videoconferință cu prefecții din județele afectate în ultimele ore de fenomenele meteorologice periculoase. Pentru că și Buzăul a fost afectat de fenomenele meteo, a fost nevoie ca și prefectul Carmen Ichim și membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să intre în ședință.

Conform datelor centralizate de Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, activat la sediul ISU Buzău începând cu data de 17 ianuarie, orele 18.00, ca urmare a vântului puternic, o linie electrică și 4 posturi de transformare au fost afectate, iar 320 de gospodării din comuna Pardoși au rămas fără alimentare cu energie electrică.

În zonă au fost trimise 12 echipe de intervenție și, in jurul orelor 12.00, responsabilii societății Electrica au raportat că situația a fost remediată.

Conform specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie, avertizarea cod portocaliu de vânt puternic, viscol și zăpadă troienită, care vizează mai multe județe din țară, dar și zona montană a județului Buzău, expiră în această seară, la ora 20.00.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI