miercuri, 31 mai, 2023

Surprize pentru buzoienii de toate vârstele, la festivalul “Buzăul lui Marghiloman”

Surprize pentru buzoienii de toate vârstele, la festivalul “Buzăul lui Marghiloman”

Facebook
Twitter
Email

După spectacolele din „Drăgaică”, buzoienii sunt invitați, vara aceasta, la un alt eveniment de excepție. La jumătatea iulie, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului “Buzăul lui Marghiloman”.

Pe scena din grădina Vilei Albatros vor susține recitaluri, în perioada 14-17 iulie, nume grele ale rock-ului românesc, cea mai cunoscută fiind trupa „Vița de Vie”, cu Adrian Despot în prim-plan.

Vor mai susține spectacole trupele Grimus, Robin and the Backstabbers, Raluka & Balkanic și mulți alții. Nu vor fi doar concerte, ci se anunță și alte surprize pentru buzoienii de toate vârstele.

Organizatorii anunță că intrarea este liberă la toate manifestările din cadrul festivalului “Buzăul lui Marghiloman”.

Evenimentul este organizat de Primăria Buzău, prin centrul cultural care poartă numele ilustrului om politic Alexandru Marghiloman. Pentru a fi la curent cu toate veștile legate de festival, cei interesați sunt invitați să urmărească pagina de Facebook “Buzăul lui Marghiloman”.

Primăria municipiul Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria de a vă invita în perioada 14 – 17 iulie, în grădina Vilei Albatros, la cea de-a 2-a ediție a festivalului Buzăul lui Marghiloman.

Comunicat de presă:

Un festival de bun gust, pentru oameni de bun simț am încercat să construim anul acesta. Totodată ne-am propus să spargem bariere și clișee și să-i facem fericiți pe toți cei care cred că bunul simț, seriozitatea și adevărul stau la baza unei comunități sănătoase. Ne spune Mircea Anghel, directorul artistic al festivalului.

Accesul este liber pentru toți iubitorii de frumos și se face începând cu ora 19:00.

De asemenea vă invităm să vă bucurați de o zonă de food atent selecționată pentru cele mai pretențioase gusturi și de spațiul noastru de relaxare, plin cu hamace și cu multă umbră.

P.S. Încercăm să facem posibilă și o zonă de camping!

Buzăul lui Marghiloman #2:

Joi 14 iulie: Dl. Goe / Ana Coman / Vița de Vie

Vineri 15 iulie: Rockabella / The Kriptonite Spraks / Bianca Mihai / Dora Gaitanovici / Robin and The Backstabbers

Sâmbătă 16 iulie: Toulouse Lautrec / Grimus / Jurjak

Duminică 17 iulie: Bogdan Simion / Paulina / Raluk & Balkanic

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,