Sondaj de opinie în baza căruia Primăria Buzău stabilește viitoarele investiții în infrastructura orașului

Primăria municipiului Buzău va aplica la nivelul orașului un studiu de mobilitate urbană durabilă la baza căruia va sta un sondaj făcut în rândul buzoienilor. În perioada următoare, la ușile mai multor locatari din toate cartierele orașului, vor suna operatorii de sondaj care vor realiza respectiva cercetare sociologică.

Până la sfârșitul acestei luni, mai mulți locuitori ai urbei vor fi vizitați de operatorii trimiși de Primărie pentru a fi chestionați cu privire la diferitele nevoi ale acestora, pornind de la asfalt și ajungând la transportul în comun, iluminat public și deplasarea prin municipiu.

Primăria a transmis, miercuri, un mesaj de informare a populației în finalul căruia municipalitatea mulțumește tuturor buzoienilor care aleg să se implice în elaborarea studiului „Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Buzău”.

”În acest sens, vă aducem la cunoștință că până la sfârșitul lunii septembrie 2016, se derulează o campanie de intervievare a populației prin operatori de sondaj, în vederea identificării situației actuale privind aspectele de mobilitate urbană. Interviurile vor fi realizate la domiciliul cetățenilor, iar operatorii de sondaj se vor identifica prin ecuson/adresă din partea Primăriei Buzău. (…) Numai prin implicarea dumneavoastră, vor putea fi identificate problemele reale existente în orașul nostru, în ceea ce privește mobilitatea persoanelor și bunurilor, astfel încât să se poată întreprinde acțiunile și măsurile necesare pentru rezolvarea acestora”, se arată în mesajul autorităților locale.

Fii Reporter