joi, 29 februarie, 2024

Somații de evacuare, de la Primărie, pentru comercianții de pe Aleea Trandafirilor și Independenței

Somații de evacuare, de la Primărie, pentru comercianții de pe Aleea Trandafirilor și Independenței

Facebook
Twitter
Email

Comercianţii de pe Aleea Trandafirilor au primit termen 30 de zile să îşi ridice tarabele cu tot cu marfă de pe domeniul public. Au primit notificări asemănătoare și vânzătorii de mărfuri industriale de pe Independenței, de pe trotuarul din dreptul Pieței Centrale.

Tarabele aflate între Piaţa Centrală şi cea de lactate vor dispărea întrucât, spun reprezentanţii primăriei, multe funcţionează ilegal, fără documente sau cu contracte expirate. Acestora li s-a oferit posibilitatea de a-şi continua activitatea comercială în fostul Bazar sau în Piaţa de mărfuri industriale din centrul Buzăului.

În ceea ce privește decizia cu privire la tarabele de pe Aleea Trandafirilor, aceasta are raţiuni de ordin estetic, spune viceprimarul Ionuţ Apostu şi vine ca urmare a unor plângeri adresate Primăriei de către deţinătorii de spaţii comerciale din apropiere, dar şi din partea unor cetăţeni.

În scurt timp, comercianţii de cărţi vor primi o soluţie alternativă pentru a-şi desfăşura comerţul, dar locaţia care urmează să se propună se discută încă în Palatul Comunal cu Executivul Primăriei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.