miercuri, 31 mai, 2023

Și liberalii buzoieni vor înlocuirea lui Cîțu

Și liberalii buzoieni vor înlocuirea lui Cîțu

Facebook
Twitter
Email

Biroul Politic Județean al PNL Buzău a decis, în unanimitate, să solicite Biroului Politic Național convocarea unui congres extraordinar dedicat alegerii unui nou președinte al PNL. Organizația PNL Buzău se află, astfel, printre cele 42 din cele 48 de filiale care s-au pronunțat deja în favoarea înlăturării lui Florin Cîțu.

Liberalii îi reproșează lui Cîțu tensionarea relației cu partenerii de guvernare de la PSD, precum și pierderea încrederii electoratului.

O ședință a Biroul Executiv al PNL  a avut loc astăzi, iar în cadrul acesteia s-a decis ca duminică să fie convocat Consiliului Naţional al PNL pe ordinea de zi urmând să figureze organizarea unui Congres extraordinar al partidului,

Potrivit unor surse din PNL, Congresul național, va fi organizat cel mai probabil  luna aceasta.

Favorit să preia conducerea PNL ar fi premierul Nicolae Ciucă. De menționat că, în luna septembrie 2021, liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, făcea parte din echipa care îl înlocuia pe Ludovic Orban și îl instala la conducerea Partidului Național Liberal pe Florin Cîțu.

Acum, Avrămescu s-a înregimentat în grupul celor care vor plecarea lui Cîțu și alegerea în fruntea PNL a premierului Nicolae Ciucă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,