miercuri, 21 februarie, 2024

Senatorul Constantin Popa a fost prădat de hoți, în capitala Olandei

Senatorul Constantin Popa a fost prădat de hoți, în capitala Olandei

Facebook
Twitter
Email
Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, le-a căzut victimă hoţilor din capitala Olandei. Politicianul şi-a găsit maşina spartă, pe o stradă importantă din Amsterdam. Pentru că se grăbea, nu a depus plângere la poliția locală. 

Senatorul Popa era în drum spre Bruxelles, unde mergea la Comisia de Buget, și a făcut un popas în Amsterdam.
 
Constantin Popa și-a parcat mașina pentru mai puțin de o oră, cât dura să mănânce la un restaurant. Acesta a observat că autoturismul i-a fost spart atunci când a vrut să își reia drumul spre Bruxelles.
 
Luneta mașinii era spartă și îi fusese furat tot ce avea în autovehicul.
 
”Când m-am uitat în retrovizoare am văzut că geamul din spate are o gaură. Am realizat că mi-a fost spartă maşina şi după ce am verificat am descoperit că îmi lipseau lucruri. Am sunat la poliţie și am solicitat să vină cineva să facă o anchetă, ei mi-au spus că trebuie să merg eu la ei dar pentru că mă grăbeam, am renunţat la plângere”, a declarat senatorul Constantin Popa.
 
Senatorul român a rămas fără tabletă, laptop, bani și fără alte bunuri pe care le mai avea în mașină.
 
Politicanul spune că a și observat câțiva tineri dubioși în apropiere, care au fugit la scurt timp după ce a ajuns la mașină.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.