luni, 22 iulie, 2024

Se schimbă radical platoul de pe Nicolae Bălcescu, din fața Casei de Cultură a Sindicatelor

Se schimbă radical platoul de pe Nicolae Bălcescu, din fața Casei de Cultură a Sindicatelor

Facebook
Twitter
Email
Autoritățile Buzăului au început reabilitarea platoului din fața Casei Sindicatelor, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Zona va fi reconfigurată şi modernizată, prin refacerea covorului asflatic și a spaţiului verde. iar după terminarea lucrării, va fi interzis accesul autoturismelor în acest spațiu.

Reprezentanţii Primăriei dau asigurări că întreaga piațetă se va schimba radical după ce se vor finaliza lucrările de reamenajare. 
 
”Zona Magnolia, până la No Limit, va fi modernizată și va fi strict pietonală. Toată zona verde va fi reamenajată, tot ce înseamnă parte de asfalt va fi reasfaltat, marmura va fi înlocuită cu pavele foarte rezistente și vom obtura tot ce înseamnă acces auto. Unde este fântână arteziană, nefuncțională de mulți ani, vom amenaja spațiu verde”, a declarat viceprimarul Fănică Bârlă.
 
Zona din jurul blocului Magnolia nu a mai fost modernizată din anii 1990 şi de atunci s-a degradat vizibil. Spaţiile verzi au fost distruse, iar magazinele şi terasele din vecinătate au transformat platoul în parcare. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.