Şcoala gimnazială Glodeanu Sărat, reabilitată cu fonduri europene

Joi, a avut loc inaugurarea Şcolii Glodeanu Sărat, obiectiv reabilitat cu fonduri europene. Prin acest proiect, au fost reabilitate şi consolidate cele două corpuri de clădire ale şcolii şi au fost dotate laboratoarele de fizică-chimie, biologie şi informatică, iar sălile de clasă au primit echipamente didactice şi IT. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a participat, ieri, la inaugurarea oficială a Şcolii Gimnaziale Glodeanu Sărat, investiţie realizată cu fonduri europene. 

scoala 1

„Începând de astăzi, Glodeanu Sărat are o şcoală nouă, la standarde înalte, o şcoală în care profesorii îşi pot îndeplini misiunea lor, aceea de a educa, iar elevii pun piatra de temelie a educaţiei lor. Treaba noastră, ca autorităţi, este să oferim copiilor condiţii pentru ca aceştia să poată învăţa, să poată ca, prin intermediul şcolii, să îşi îndeplinească visele (…) În acelaşi timp, treaba noastră, ca autorităţi, este să oferim şi profesorilor condiţii pentru ca aceştia să poată educa generaţii după generaţii. Sunt conştient că sunt încă multe de făcut, dar, pentru comunitatea din Glodeanu Sărat, astăzi am făcut un prim pas”, a spus Cristinel Bîgiu.

Valoarea totală a proiectului se ridică 5,5 milioane de lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă a fost de 3,77 milioane de lei.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI