Restricții de circulație pe strada Frăsinet, unde se amenajează Iazul Morilor, noua zonă de promenadă a Buzăului

Autoritățile municipiului Buzău anunță că începând de marți, 14 iulie, încep lucrările la proiectul de punere în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere”. Prin urmare, circulația autovehiculelor pe strada Frăsinet va fi restricționată.

Zona fi apoi împrejmuită, iar muncitorii vor începe să-și aducă utilajele și materialele. Șoferii sunt anunțați că cele trei benzi ale străzii Frăsinet, între Kaufland și Biserica Sf. Ștefan, vor rămâne două pe durata execuției parcului.

- Promo -

Pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bulevardul Unirii se va închide banda de circulație începând din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland.

Traficul pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bulevardul Unirii se va desfășura pe banda de lângă axul străzii a celuilalt sens de mers, din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland, cu respectarea semnalizării rutiere temporare pe durata executării lucrărilor.

Circulația pe sensul de mers dinspre Bulevardul Unirii către strada Mesteacănului se va desfășura pe o singură bandă de circulație, pe tronsonul delimitat de aleea de acces pentru aprovizionare a magazinului Kaufland până în dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan.

Potrivit edililor, realizarea Parcului Iazul Morilor va aduce mai multe avantaje orașului, din punct de vedere economic, și al mediului, și turistic, dar și al recuperării istoriei Buzăului.

Fii Reporter