sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Restricţii de circulaţie în municipiul Buzău, de Ziua Armatei

Restricţii de circulaţie în municipiul Buzău, de Ziua Armatei

Facebook
Twitter
Email

Poliţia va restricţiona, vineri, între orele 9 şi 11, circulaţia autovehiculelor în municipiul Buzău, în zona Parcului Eroilor de pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Mareşal Averescu, până la intersecţia cu DN2 E85. Restricţia este impusă pentru desfăşurarea ceremonialului militar şi religios, prilejuit de Ziua Armatei Române.

De asemenea, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în aceeaşi zi, în intervalul orar 18.00 – 20.00, pe traseul Piaţa Daciei – Aleea Trandafirilor – Bulevardul Unirii de la intersecţia cu Strada Unirii-Vechi până la intersecţia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Stadionului, când va avea loc o ceremonie militară de retragere cu torţe.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale vor acţiona în zonele respective şi vor îndruma autovehiculele pe rute ocolitoare.

Pentru prevenirea oricăror incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.