duminică, 21 aprilie, 2024

Restricții de circulație în Buzău, pe durata celui mai complex exercițiu de alarmare publică din ultimii ani

Restricții de circulație în Buzău, pe durata celui mai complex exercițiu de alarmare publică din ultimii ani

Facebook
Twitter
Email

Miercuri dimineață, circulația rutieră pe bulevardul Nicolae Bălcescu va fi oprită pe câteva tronsoane, pentru a permite desfășurarea unui amplu exercițiu de alarmare publică, organizat de ISU Buzău. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Rutiere, pentru a nu fi implicaţi în incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor care vor acţiona în zonă.

În ziua de 20 noiembrie a.c., având în vedere exerciţiul de alarmare publică în caz de cutremur organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” în municipiul Buzău, circulaţia autovehiculelor va fi oprită, în intervalul orar 10.00 – 11.00, pe bulevardul N. Bălcescu, între:
– intersecţiile cu strada Stadionului şi bulevardul Unirii;
– sectorul cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Democraţiei şi N. Titulescu;
– sectorul cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Patriei şi Spiru Haret.
De asemenea, va fi restricţionat traficul rutier pe strada Spiru Haret, între intersecţia cu strada Patriei şi cu strada Traian Vuia.
Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton