luni, 11 decembrie, 2023

Regia Autonomă Municipală Buzău se va numi RAM Termo Verde

Regia Autonomă Municipală Buzău se va numi RAM Termo Verde

Facebook
Twitter
Email

La iarnă, buzoienii și instituțiile din municipiu care nu s-au debransat de la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia de căldură și de apă caldă de la o nouă societate de producere si distribuire a agentului termic.

În cadrul unei emisiuni de la TV Sud Est, primarul Constantin Toma a anunțat că noua firmă a municipalității se va numi RAM Termo Verde.

Proiectul de hotărâre privind înființarea noii societăți de termoficare va fi aprobat de Consiliul Local Municipal Buzău în această lună.

Edilul șef al Buzăului precizează că, cel puțin iarna viitoare, prețul gigacaloriei va fi același ca și până acum. Acesta ar putea totuși să scadă treptat, în funcție de investițiile ce vor fi făcute în sistemul de încălzire.

Constantin Toma este ferm convins că odată cu noile investiții în termoficare, mulți dintre buzoienii care și-au montat centrale de apartament se vor branșa la noul sistem centralizat de încălzire.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.