PSD Buzău strânge semnături de susținere pentru Guvernul Grindeanu

În plină perioadă cu masive proteste față de partidul aflat la putere, social-democrații buzoieni au decis să iasă și ei în stradă. Mai mulți membri PSD au ieșit, sâmbătă, în zona Pieței Centrale pentru a-i invita pe oameni să semneze o petiție de susținere a actualului executiv.

Acțiunea PSD-iștilor buzoieni a venit la semnalul deputatului Marcel Ciolacu, cel care i-a invitat vineri pe oameni să semneze o petiție lansată pe Internet. ”Eu am semnat! Vă invit şi pe voi să semnaţi petiţia on-line «Susţinem Guvernul Grindeanu», pentru a respecta votul din 11 decembrie, pentru promisiuni deja îndeplinite şi continuarea programului de guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe Facebook.

În cursul zilei de astăzi, Romeo Lungu, vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, a postat pe Facebook un set de poze care surprind acțiunea social-democraților organizată pe aleile din fața Bisericii Sfinții Îngeri.

”Cred că în stradă oamenii au ieșit să protesteze pentru că nu sunt de acord cu unele decizii ale guvernului și respect acest lucru, dar nici nu mă gândeam ca, punând o masă în centrul orașului, oamenii să vină atât de mulți pentru a semna petiția susținerii guvernului! Cei care susțin guvernul nu ies în stradă, ei s-au exprimat prin vot. Încă, în România, guvernul este rezultatul unui vot democratic! S-a votat pe 11 decembrie, unde fiecare a avut oportunitatea de a susține pe cine a dorit! E greu de acceptat pentru unii, dar majoritatea a decis”, a scris pe Facebook social-democratul Romeo Lungu, vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.

La Buzău, aproximativ 400 de oameni au ieșit în fiecare seară în Piața Daciei, scandând lozinci împotriva coaliției PSD-ALDE. Sâmbătă seara, de la ora 18.00, buzoienii vor ieşi din nou în stradă, pentru a patra zi de proteste.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI