miercuri, 22 mai, 2024

Primarul comunei Vintilă Vodă, social-democratul Constantin Petcu, şi-a dat demisia din funcţie

Primarul comunei Vintilă Vodă, social-democratul Constantin Petcu, şi-a dat demisia din funcţie

Facebook
Twitter
Email

Constantin Petcu, unul dintre cei mai longevivi primari din județul Buzău, a invocat motive serioase de sănătate în motivarea deciziei sale de a renunța la funcție, cu puțin timp înainte de alegeri. El lasă Primăria Vintilă Vodă pe mâna actualului viceprimar, Ion Coman, care va candida pentru funcția de primar din partea PSD.

Instituţia Prefectului a luat act de demisie, iar prefectul a emis ordin pe 18 aprilie de încetare înainte de termen a mandatului lui Petcu. Atribuţiunile de primar vor fi preluate pentru o scurtă perioadă de vicele Ioan Coman, şi el membru PSD dar și candidat al formațiunii la funcția de primar al comunei Vintilă Vodă. Coman a fost viceprimar timp de patru mandate consecutive.

Constantin Petcu este tehnician veterinar și s-a aflat la conducerea comunei din 1996, an în care a deveni viceprimar. A fost ales primar în 2000.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură