luni, 11 decembrie, 2023

Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat este râvnită de șapte candidați

Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat este râvnită de șapte candidați

Facebook
Twitter
Email

Locuitorii celui de-al doilea oraș ca mărime din județul Buzău, municipiul Râmnicu Sărat, vor găsi pe buletinele de vot pentru primar un număr de șapte candidați. Printre cei care îi vor face concurență actualului viceprimar Sorin Cârjan, de la PSD, se află medicul Gheorghiță Ungureanu, de la UNPR, avocatul Ionuț Iuga, de la PNL, dar și fostul liberal Viorel Horjea, reprezentant al Partidului România Mare.

Biroul Electoral Municipal Râmnicu Sărat a centralizat până ieri la miezul nopții dosarele a șapte candidați, toți propuși de partide politice. Este vorba despre Valentin Sorin Cârjan (PSD), Gheorghiţă Ungureanu (UNPR), Ionuţ Ciprian Iuga (PNL), Costică Iuga (PSRO), Sorin Radian Robe (ALDE), Constantin Roşca (PER) și Viorel Horjea (PRM).

Pentru primăria orașului Nehoiu, s-au înscris în cursă patru candidaţi. Ei sunt: Ionuţ Milea (PSD), Alexandru Corcodel (UNPR), fost primar al oraşului, Constantin Morăraşu (PNL). Mai există o cerere de candidatură din partea unui candidat ALDE pentru care Biroul Electoral Local va delibera în această după-amiază.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.