miercuri, 22 mai, 2024

Primăria îi pune la muncă pe beneficiarii venitului minim garantat, cinci ore pe săptămână

Primăria îi pune la muncă pe beneficiarii venitului minim garantat, cinci ore pe săptămână

Facebook
Twitter
Email

Asistații social din municipiul Buzău vor fi puși la treabă în 2017. În ședința de joi a Consiliului Local Municipal a fost aprobat planul de acțiuni prin care beneficiarii venitului minim garantat vor lucra câte cinci ore pe săptămână.

Cei aproape 250 de asistați social din municipiu vor lucra la Urbis Serv și RER Ecologic. Intenția municipalității este ca pe străzile, în parcurile și piețele din Buzău să fie ordine și curățenie.

O măsură similară este deja în vigoare la Adăpostul de zi şi noapte al Primăriei. Prin regulament de ordine interioară, asistaţii de la centru, fără venituri şi apţi de muncă, presteaza 5 ore/zi de muncă în folosul comunităţii, de luni până vineri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură