Primăria Buzău comasează patru instituții de asistență socială și lasă fără funcții trei directori

Trei instituții de asistență socială din subordinea Primăriei Buzău vor intra în componența Direcției de Asistență Socială, potrivit unei noi organigrame inițiate de primarul Constantin Toma. Odată cu reorganizarea instituțiilor vor dispărea și câteva posturi de directori și șefi de servicii.

Direcția de Asistență Socială preia în structura sa Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice “Al.Marghiloman”, Centrul de zi și de noapte pentru persoanele fără adăpost și Centrul de Recuperare și Reabilitare ”Speranța”.

”Am constatat după ce am studiat 20 de organigrame din România că numai la Buzău sunt separate, cu funcții de director, director adjunct, șefi de servicii, birouri și câțiva angajați jos. Eu am nevoie de un interlocutor și să funcționeze legat această instituție care se ocupă cu asistența socială fără să mai plătim niște bani în plus”, a declarat Constantin Toma.

Conform noii organigrame, vor rămâne fără funcții Maria Ioniță, directorul Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice “Al.Marghiloman”, Daniel Lambru, directorul adăpostului pentru oamenii străzii și Eduard Nicolescu, directorul Centrului de Recuperare și Reabilitare ”Speranța”. Aceeași soartă o vor avea directorii adjuncți și șefii de servicii.

Fii Reporter