miercuri, 12 iunie, 2024

Primăria Buzău, anunț privind decizia A.P.M. Buzău de încadrare a PUZ- „Tarlaua 19″

Primăria Buzău, anunț privind decizia A.P.M. Buzău de încadrare a PUZ- „Tarlaua 19″

Facebook
Twitter
Email

„U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU, anunţă publicul interesat asupra deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău de încadrare a PUZ –„TARLAUA 19 (Zonificare functionala in zona de N-V a municipiului Buzau, cu functionarea de locuinte, constructii administrative, constructii comerciale, alte categorii institutii publice sau servicii)”, cu amplasamentul în Tarlaua 19, N.C. 60930 si N.C. 60926, judeţul Buzău, fără evaluare de mediu şi fără evaluare adecvată, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, titular U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU.

Motivele care au stat la baza luării acestei decizii au fost:  în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 şi luând în considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potenţiale prevăzute în Anexa 1 a aceluiaşi act normativ, planul nu ridică probleme din punct de vedere al protecţiei mediului asupra factorilor de mediu şi nu prezintă efecte probabile asupra zonei;

Observaţiile publicului se vor primi în scris la sediul A.P.M. Buzău, str. Sfantul Sava de la Buzau, nr. 3, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.