vineri, 19 aprilie, 2024

Preotul Paul Negoiţă intră în cursa pentru Primăria Buzău. A primit dezlegare de la Patriarhul Daniel

Preotul Paul Negoiţă intră în cursa pentru Primăria Buzău. A primit dezlegare de la Patriarhul Daniel

Facebook
Twitter
Email

Fostul candidat independent la alegerile din 2012, preotul Paul Negoiţă, urmează să se lanseze în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău, potrivit unor surse din rândul clericilor buzoieni.

Paul Negoiţă ar fi primit joi binecuvântarea Sfântului Sinod întrunit al BOR, urmând ca timp de 60 de zile, pe durata precampaniei și campaniei electorale, să se autosuspende de la Parohia din cartierul Micro 14.

Pe pagina de Facebook a ultimului candidat la funcția de primar al municipiului Buzău, a fost adăugată deja o postare care confirmă toate speculaţiile din ultima lună.

„Buzăul nostru drag merită mai mult! Aici trăim, aici ne creștem copiii. Deci ne pasă! Nu putem fi pentru totdeauna trași pe sfoară, pe sfoara timpului și a irosirii zilelor și anilor în speranța că anii care vor veni vor fi mai buni. Vor fi doar dacă îi facem să fie. Perfecți nu vor fi, dar mai buni se poate. Cred în libertate, cred în înțelepciune, cred în viitor. Buzăul are nevoie de noi să dăm pagina istoriei! E vremea! Pare imposibil, dar este realizabil. 2016 va fi anul buzoienilor!”, anunţă preotul Negoiţă.

Paul Negoiţă, care va candida din nou din postura de independent, a obţinut un scor de peste 30 la sută din voturile exprimate de electoratul buzoian la alegerile din urmă cu patru ani.

Fiind singurul candidat cu orientare spre drepta eşichierului politic, Paul Negoiţă a reuşit să adune în 2012 voturile electoratului care s-a simţit abandonat după ce PD-L nu a avut nicio nominalizare pentru primărie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.