Prefectul Aurelia Mitrea, acuzată că minte ”într-un mod rușinos”, de către liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu

Aurelia Mitrea

Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, o critică dur pe Aurelia Mitrea, prefectul județului Buzău, care a interzis primarului Constantin Toma şi preşedintelui Consiliului Județean, Petre Neagu, să rostească alocuțiuni la festivitățile de 1 Decembrie.

Marcel Ciolacu spune că reprezentanta guvernului în Buzău este este cea care politizează Ziua Natională şi îi cere să facă public primul ordin pe care l-a semnat, acela în care a propus ca de 1 Decembrie să vorbească doar senatorul PNL Teodor Atanasiu.

marcel-ciolacu„Doamna Prefect, minţiţi buzoienii într-un mod ruşinos!
Nu vă ridicaţi la nivelul funcţiei pe care o reprezentaţi. Aţi încercat să politizaţi Ziua României şi a românilor.
Cred că nu aveţi respect pentru democraţie, ci doar răspundeţi la ordine de partid. Primarul ales al municipiului Buzău, cel în care buzoienii şi-au pus încrederea, are dreptul să vorbească la această manifestare!
Vă solicit să faceţi public primul ordin pe care l-aţi semnat, acela în care aţi propus să vorbească Teodor Atanasiu!”, a scris liderul PSD Buzău pe pagina sa de Facebook.

Prefectul Aurelia Mitrea a recunoscut astăzi că a modificat ordinul care îi permitea doar lui Atanasiu să susțină o alocuțiune şi a decis că doar prefectul şi comandantul Garnizoanei Buzău, generalul Lucian Foca, pot vorbi la adunarea din fața Casei Albe.

P – PSD BUZAU/ stiridebuzau.ro/ CUI 11160007

Fii Reporter