VIDEO Motivul pentru care poștașii buzoieni au refuzat să iasă astăzi pe teren. Arată cu degetul spre liberali

Poștașii buzoieni au refuzat să mai iasă astăzi pe teren, în semn de protest față de intensele controale de care au parte în aceste zile de la conducerea centrală, declanșate în urma unei sesizări din partea PNL. Liberalii în frunte cu Ovidiu Anghel i-au acuzat pe sindicaliștii din Poștă că s-au înțeles cu PSD să distribuie materiale de propagandă.

Înțelegerea, spun liberalii, s-ar fi parafat în cadrul unei petreceri la care câteva zeci de poștași au fost invitați alături de lideri PSD și candidatul acestui partid pentru Primăria municipiului Buzău. Ion Bogdan, liderul de sindicat din Poșta Buzău, spune că în urma sesizării celor din PNL angajații din Poștă au ajuns să fie hărțuiți de autorități și de echipe de control de la sediul central al Poștei Române, trimise ”la ordinul” lui Ovidiu Anghel, fost director al Oficiului Județean de Poștă Buzău.

bogdanion

Ion Bogdan spune că petrecerea de la care a pornit scandalul a fost organizată de un coleg care s-a pensionat și nu de partidul la care Anghel a făcut referire. În semn de protest față de presiunea care este exercitată asupra poștașilor, spune Ion Bogdan, sindicaliștii au decis vineri să nu mai iasă pe teren pentru distribuția corespondenței.

Fii Reporter