Poliția Locală Buzău poate fi apelată de astăzi la 955. Iată pentru ce putem suna la noul număr scurt

De luni, Poliția Locală Buzău poată fi apelată de buzoieni la numărul scurt 955, cu prefixul județului 0238, care va funcționa în paralel cu numărul de telefon vechi 0238.710.531. Postul telefonic va funcţiona non-stop și va fi deservit de către operatorii din cadrul Dispeceratului Direcției de Poliţiei Locală Buzău. Este de așteptat ca reacţia politiștilor locali să fie mai rapidă.

La acest număr de telefon, se pot face sesizări şi reclamaţii cu privire la fapte care intră în competenţa poliţiei locale. Printre sesizările pe care le pot face cetatenii municipiului la acest telefon se numără cazuri de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cazuri de comerţ stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcţii, încălcări ale normelor privind protecţia mediului sau probleme privind staţionarea şi încălcări ale circulatiei pe drumurile publice.

Mai poate fi reclamată oprirea sau staționarea neregulamentară a autovehiculelor. Polițiștii locali pot fi solicitați, de asemenea, să intervină pentru eradicarea fenomenului de expunere autoturismelor spre vânzare pe domeniul public al municipiului Buzău.

Fii Reporter