PNL Buzău se pregătește pentru alegeri interne. Liberalii vor avea o nouă conducere centrală până la începutul lunii iunie

Preşedintele interimar al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a participat duminică la ședința informală cu conducerea centrală și cu ceilalți lideri de organizaţii judeţene ai partidului, unde printre altele s-a decis ca alegerile interne să fie organizate de jos în sus.

Reorganizarea partidului va începe din filiale, urmând ca cel mai târziu la finalul lunii iunie să fie organizată şi Convenţia Naţională în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al PNL.

„Este evident faptul că partidul trece printr-un proces de reorganizare și reconsolidare și tocmai din acest motiv alegerile nu trebuie făcute pe repede înainte. Termenul limită la care PNL-ul va avea o nouă conducere centrală va fi începutul lunii iunie. Deasemenea, tot din dorința de a face lucrurile bine, corect în fața membrilor PNL, s-a stabilit faptul că cea mai bună soluție pentru PNL sunt alegerile desfășurate de jos în sus. Ceea ce e foarte important de punctat este faptul că ne dorim ca alegerile interne să fie transparente și corecte, astfel încât toți membrii să legitimeze prin consensul lor noua conducere națională”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Cristinel Romanescu.

După multe încercări de reorganizare și rezultate sub așteptări la alegerile din 2016, liberalii buzoieni trebuie să se regrupeze în următoarea perioadă, astfel încât să parcurgă toate etapele premergătoare alegerilor din Convenția Națională.

”În ceea ce privește situația filialei PNL Buzău, este necesar să ne regrupăm și să ne reconsolidăm cel puțin în același ritm ca la nivel național. Este adevărat că PNL Buzău a trecut prin foarte mute schimbări și scindări, însă este momentul să le depășim cu adevărat pentru a ne putea întări”, a mai scris Romanescu.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI