duminică, 10 decembrie, 2023

Parcarea pentru mașini din curtea Serviciului Permise Auto va fi extinsă

Parcarea pentru mașini din curtea Serviciului Permise Auto va fi extinsă

Facebook
Twitter
Email

Vești bune pentru buzoieni: se extinde parcarea Serviciului Regim Permise și Înmatriculări, instituție care, de aproape un an, funcționează într-un imobil de pe strada Simila. Parcarea deja existentă va fi practic dublată iar noile locuri de parcare vor fi date în folosință în doar câteva zile.

Dacă cei mai mulți buzoieni spun că mutarea Serviciului Regim Permise și Înmatriculări în noul sediu este benefică, există multe nemulțumiri legate de numărul insuficient al locurilor de parcare în curtea instituției.

Situația este pe cale să se schimbe. După ce s-au făcut demersurile necesare, ieri au început lucrările pentru extinderea parcării deja existente cu încă 450 de metri pătrați.

Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, spune că lucrările sunt efectuate în regie proprie iar efortul financiar nu este unul prea mare.

Totodată, prefectul de Buzău anunță că sediul Serviciului de Permise și Înmatriculări va fi vizat de noi lucrări de amenajare.

Lucrările de extindere a parcării vor dura câteva zile iar începând de luni – termenul maxim propus de conducerea Prefecturii – noile locuri de parcare vor fi puse la dispoziția buzoienilor care trebuie să-și reînnoiască permisele de conducere ori să-și înmatriculeze autovehiculele.

Din data de 31 octombrie 2022, Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Buzău funcționează într-o clădire de pe strada Simila, imobil care a aparținut Consiliului Județean Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.