Municipalitatea interzice activitatea proprietarilor de maşinuţe electrice și biciclete pentru agrement în Crâng

Decizia municipalității care îi vizează pe micii întreprinzători din Crâng intră în vigoare la 1 septembrie. Măsura a fost stabilită în urma reclamațiilor venite din partea cetăţenilor.

Potrivit polițiștilor locali, cei care au sarcina de a pune în aplicare decizia de sistare a activităţii, tot mai mulți cetățeni s-au plâns că în timpul plimbărilor pe aleile parcului sunt nevoiți să se ferească din calea bicicliștilor sau a copiilor aflați la volanele mașinuțelor electrice.

Poliţia Locală i-au notificat luni pe comercianţi. „În scopul asigurării climatului de siguranţă civică şi implementarii conceptului Politia Locală în slujba cetăţeanului, având în vedere sesizările primite din partea cetăţenilor, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Buzău, prin Serviciului Ordine Publică, au acţionat în Parcul Crâng, din Municipiul Buzău, în vederea notificării agenţilor economici cu privire la faptul că începând cu data de 01.09.2016, vor fi sistate activităţile de închiriere a maşinuţelor electrice si bicicletelor”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale.

Decizia luată de Primărie nu vizează decât interzicearea activităților de închiriere a mijloacelor de agrement, nu și interzicerea accesului pe alei a bicicliștilor.

Fii Reporter