Motivul pentru care concursul pentru funcţiile de conducere din DGASPC Buzău va fi reluat

Niciun concurent pentru cele trei funcții de conducere ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău nu a trecut de proba scrisă a examenului de astăzi. Candidații rămași în cursă nu au reușit să acumuleze punctajul minim necesar pentru a accede pe funcția vizată.

Înainte de examenul programat astăzi la București, la Agenția Națională a Funcționarior Publici, doi dintre candidații care trecuseră de proba de selecție a dosarelor s-a retras. Primul a fost Eduard Nicolescu, directorul Centrului de Recuperare, Reabilitare și Educațe Specială, instituție subordonată Primăriei Buzău. Ulterior a anunțat că se retrage din concurs și Sorin Leonte, director al Centrului nr. 10 pentru copilul cu deficiențe de auz

În aceste condiții, lupta pentru funcția de director executiv al DGASPC urma să se dea între Loredana Elena Dorobanțu, care, în prezent, este șeful Serviciului Monitorizare al DGASPC și Luminița Dobrin, inspector la DGASPC Dâmbovița. Surprinzător este însă că nici Luminița Dobrin nu a mai intrat în sala unde urma să susțină proba scrisă.

Niciun concurent pentru cele trei funcții de conducere ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău nu a trecut de proba scrisă a examenului de astăzi . Loredana Dorobanțu, care a candidat pentru funcția de director executiv, a obținut 50 de puncte, Mihaela Cojocea, care aspira la funcția de director executiv adjunct economic, a fost notată cu 59 de puncte, în timp ce Mihai Pârvu a obținut 65 de puncte în tentativa sa de a primi postul de director executiv adjunct asistență socială.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI