Modificări pe strada Frăsinet. Va fi montat un semafor cu buton pentru temporizarea traficului pietonal și accesul către centrul comercial

Evenimentele rutiere produse în ultima perioadă, pe trecerile de pietoni de pe strada Frăsinet, au impus noi măsuri privind traficul în oraș. Cele două treceri de pietoni din zona Kaufland Frăsinet au fost desființate, prin decizia Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău, al cărei președinte este primarul Constantin Toma.

Luni, 21 august 2017, a fost convocată Comisia de Siguranță Rutieră, în urma căreia s-a decis desființarea celor două treceri de pietoni din zona amintită. Prima trecere care se va desființa este cea din apropierea garajele auto ale locatarilor din Micro III, iar cea de-a doua este cea care duce înspre parcarea Kaufland.

Potrivit comunicatului transmis de Primăria Buzău, între cele două treceri de pietoni care se desființează, va fi făcută una nou, prevăzută cu un semafor cu buton. Municipalitatea s-a autosesizat după cele două accidente produse la distanță de doar câteva zile chiar pe aceste două zebre.

Fii Reporter