luni, 15 iulie, 2024

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a fost la Buzău ca să vadă stadiul amenajării Judecătoriei în complexul comercial Galleria

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a fost la Buzău ca să vadă stadiul amenajării Judecătoriei în complexul comercial Galleria

Facebook
Twitter
Email
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a vizitat vineri dimineață complexul comercial Galleria, pentru a vedea stadiul lucrărilor de amenajare a Judecătoriei Buzău. Acesta și-a exprimat speranța ca activitatea magistraților să înceapă, în noul sediu, până la sfârșitul acestui an.  

Ministrul a fost însoţit în vizita sa fulger de preşedintele instanţei, judecătorul Alina Nicolae, de vicepreşedintele Tribunalului Buzău, magistratul Aurel Puşcă şi de Liviu Avram, acţionarul scocietăţii Eurosting, firma care deţine mall-ul.
 
Cazanciuc a studiat planurile tehnice de compartimentare și a vizitat spaţiile în curs de amenajare, respectiv parterul complexului comercial, acolo unde vor fi amenajate sălile de judecată, și etajul clădirii, unde vor funcționa birourile Judecătoriei.   
 
Ministrul s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor şi a spus că este încrezător că termenul de finalizare va fi respectat. 
 
”Arată promițător, termenul este destul de strâns până la inaugurare dar sunt oameni pe șantier așa că ar putea fi respectat acest termen și de sărbători sper să fie un mic cadou pentru judecători, pentru buzoieni, să meargă în noul sediul, să se bucure de condiții foarte bune și de ce nu, să bea un ceai o cafea, bucurându-se de deciziile bune pe care, probabil, judecătorii le vor lua”, a declarat ministrul Robert Cazanciuc.
 
Un termen avansat pentru deschiderea Judecătoriei Buzău la Galleria este finele lunii octombrie. El a mai precizat că va fi prezent la inaugurare. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.