sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Membrii PDL Buzău vor protesta miercuri în faţa Prefecturii Buzău, împotriva USL-ului

Membrii PDL Buzău vor protesta miercuri în faţa Prefecturii Buzău, împotriva USL-ului

Facebook
Twitter
Email

Democrat-liberalii buzoieni sunt nemulţumiţi de bugetul de stat pe 2014, adoptat săptămâna trecută în Parlament. Biroul Permanent Judeţean al Partidului Democrat Liberal a decis pichetarea Prefecturii de către membrii acestei formaţiuni politice, miercuri, între orele 13.30 şi 15.30, în semn de protest faţă de construcţia bugetului de stat pe anul 2014, precum şi faţă de modul de adoptare al acestuia, demn de ,,Guiness Book“, după cum l-a caracterizat deputatul Cezar Preda. „Bugetul acesta, pe 2014, este un buget care contrazice toate angajamentele şi promisiunile electorale. Este al doilea an consecutiv când USL foloseşte taxele Partidului Democrat Liberal, în frunte cu TVA-ul de 24 la sută, pe care le-a ­cri­ticat şi pe care a promis românilor că le va schimba; nu a făcut-o şi construieşte al doilea buget nu numai cu ­ta­xele acelea, ci cu mai multe taxe, 31 de taxe în plus. Acesta este un buget împotriva muncii, împotriva hărniciei, împotriva agenţilor economici, a concurenţei, a competiţiei; este un buget al asistaţilor sociali, al puturoşilor şi al ­ne­muncii. Atât poate face stânga, pentru că nu mai poate exista partid de dreapta care să accepte aşa ceva”, a declarat Cezar Preda, în cadrul unei conferinţe de presă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton