duminică, 21 aprilie, 2024

Membrii PC Buzău au renunțat la un simpozion dedicat lui Eminescu, pentru că tocmai au rămas fără sediu

Membrii PC Buzău au renunțat la un simpozion dedicat lui Eminescu, pentru că tocmai au rămas fără sediu

Facebook
Twitter
Email

Membrii Partidului Conservator din Buzău trec prin noi situații jenante, la scurt timp după ce fostul lor președinte, deputatul Gheorghe Coman, s-a făcut de râs o dată cu scandalul mitei. De data asta, conservatorii buzoieni se văd nevoiți să amâne un simpozion dedicat poetului Mihai Eminescu, pentru că, pur și simplu, nu mai au sediu.

”Din motive obiective, acțiunea „Mihai Eminescu – poet si om politic” ce trebuia ținută mâine (miercuri n.r.) la sediul Partidului Conservator Buzău, la orele 15.00, este amânată pentru o dată ulterioară”, se arată într-un comunicat de presă trimis de Partidul Conservator Buzău, marți seară, presei locale.

La originea deciziei de amânare a simpozionului este o întâmplare cât se poate de comică: membrii PC Buzău nu au mai putut intra în sediu, pentru că ușa fusese sigilată de proprietar, Primăria Buzău, pentru neplata chiriei.
În jurul orei 10.00, un angajat de la Biroul Executări Silite din cadrul Direcţiei Economice a municipiului Buzău a sigilat spaţiul care fusese oferit organizaţiei PC Buzău, drept sediu. Potrivit serviciului Administrarea Fondului Locativ din Primăria Buzău, conservatorii au acumulat restanţe şi penalităţi în valoare de circa 22.000 de lei, sumă care s-a strâns începând din anul 2008.

Desigilarea sediului se va face numai după achitarea datoriilor, fostul lider al PC Buzău, Gheorghe Vlase, arătându-se dispus să plătească în următoarea perioadă.

Într-o situaţie similară sunt şi ţărăniştii al căror sediu, aflat pe strada Patriei, va trece în curând prin aceeaşi procedură. Pe lista datornicilor la plata chiriei se mai află şi liberalii, cu o datorie însă ceva mai mică.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton