Marcel Ciolacu: „România ar putea fi unul dintre statele cu fiscalitate redusă din Europa”

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a explicat într-un mesaj postat pe pagina de sa de Facebook cum ar fi posibil ca România să devină unul dintre statele cu fiscalitate redusă din Europa.

„PSD este alături de oameni și se luptă pentru ei, în vreme de PNL ştie să aplice doar o singură măsură: aceea a tăierii și, implicit, a austerității. Ne aflăm în fața unui nou test important pentru noi și pentru întreaga Românie, de rezultatul căruia depinde modul în care va evolua țara noastră din punct de vedere economic și social.

Actualul guvern condus de Dacian Ciolos nu pare să înțeleagă sau să empatizeze cu nevoile multora dintre cei pe care îi reprezintă. Dorim să eliminăm 102 taxe, să avem mai puțină birocratie și cheltuieli mai mici pentru populație. Știm că putem scădea TVA-ul de la 20% la 18% şi să avem un CAS de 25%.

Odată cu adoptarea şi punerea în aplicare a acestor măsuri, România ar fi unul dintre statele cu fiscalitate redusă din Europa și aceste aspecte vor face economia românească atractivă pentru investiții”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

P – PSD BUZAU/ stiridebuzau.ro/ CUI 11160007

Fii Reporter