miercuri, 22 mai, 2024

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Facebook
Twitter
Email

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Vasile Dîncu, intraţi în izolare de miercuri după ce au intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului şi a aflat că nu s-a infectat cu noul coronavirus, conform Digi24.

Alături de şeful PSD s-a testat şi Paul Stănescu, dar şi Vasile Dîncu. Rezultatul venit joi dimineaţa arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat, relatează Mediafax. Cei trei vor ieşi, astfel, din izolare.

Cei trei au hotărât să intre în izolare şi să se testeze după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmaţi cu COVID-19.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură