duminică, 14 iulie, 2024

Lucrările de asfaltare pe un drum turistic important sunt pe ultima sută de metri

Lucrările de asfaltare pe un drum turistic important sunt pe ultima sută de metri

Facebook
Twitter
Email

Vești bune pentru turiștii care vor să viziteze un obiectiv turistic importat al județului Buzău. Lucrările de afaltare a tronsonului de drum, lung de aproape 5 kilometri, între localitatea Siriu și obiectivul Cascada Pruncea – Cașoca se apropie de final.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, o defecțiune la un utilaj a făcut ca lucrările să întârzie câteva zile, însă, în maximum o săptămână, turiștii pot rula cu mașinile pe șoseaua asfaltată complet.

Vești bune sunt și pentru cei ce vor să ajungă la Colți, o altă zonă a județului cu potențial turistic! Imediat după finalizarea lucrărilor de la Cașoca, va intra în reabilitare și tronsonul de drum Pătârlagele – Colți.

Cascada Cașoca este o impresionantă cădere de apă, înaltă de 6-7 metri, situată în masivul Podu Calului din Munții Buzăului. Zona este asaltată de turiști, atrași de frumusețea aparte a căderii de apă dar și a peisajul impresionant care o înconjoară.

Potrivit conducerii C.J. Buzău, reabilitarea celor două șosele va facilita accesul turiștilor români și străini către obiectivele turistice din zona Pătârlagele – Nehoiu – Siriu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.